top of page

Implante si Coroane Restaurative

Inainte

Pod de 3 Unitati

Dupa

În exemplul de mai sus este prezentat modul în care un pod de 3 unități este montat cu sprijin pe primul și ultimul dinte .

Un implant dentar este o radacina artificiala din metal care este insurubata în osul maxilar pentru a înlocui rădăcina naturala a dintelui. Pe aceasta se ataseaza un dinte de înlocuire artificial. Implantul acționează ca o ancoră ce sustine dintele de înlocuire.

La înlocuirea mai multor dinti sau a turor dintilor, se ancoreaza o punte fixă pe implanturile dentare. Podul astfel format este ținut ferm în poziție de implanturi dentare pe fiecare parte a dintelui lipsa sau a dintilor lipsa.

Tratament de Canal

În cazul în care nervul dintelui este infectat, sau dintele este grav avariat, un tratament de canal de succes  vă permite să păstrați dintele, mai degrabă decât a fi nevoie să-l scoateti. Păstrarea dintele ajută la prevenirea altor dintii sa iasa din aliniament și astfel sa cauzeze probleme majore ale maxilarului. Salvarea unui dinte natural evita a fi nevoie să fie inlocuit cu un dinte artificial.

 Inainte 

Dupa

Tratamentul de canal consta in indepartarea pulpei bolnave pentru înlocuirea acesteia cu un material pentru a menține dintele, restabili funcționalitatea dintelui și pentru a evita extragerea.

Plachete de Portelan

Fațetele de portelan sau laminate de portelan dentare sunt niste foițe foarte subțiri, ca si niste coji, construite de comandă, de materiale de culoarea dintelui, concepute pentru a acoperi suprafața frontală a dinților, fie pentru a îmbunătăți aspectul estetic al unui dinte sau pentru a proteja suprafața dintelui de daune. Aceste coji plasate pe partea din față a dinților permit schimbarea de culoare, formă, mărime, sau lungime. Este o procedura dentare estetica cu rezultatul de cel mai mare nivel estetic posibil.

 Inainte 

Dupa

Extractii
Coroane si Poduri

Coroanele și cele mai multe dintre poduri sant restaurări protetice fixe care nu sunt detașabile, deoarece sunt cimentate pe dinti sau implantele existente.

Croroana recreează în mod artificial coroana dintelui cariat. Acesta poate fi simplu, sau asociat cu un "inlay-core" (un bont artificial montat în rădăcina dintelui cu un pin, care va servi ca o ancoră pentru coroana). 

Coroana protejează dintele care nu este vizibil, dar necesită tăiere și modelare dintelui. 

Un pod este utilizat pentru a înlocui unul sau mai multi dinti lipsa, bazându-se pe dintii adiacenti, cate unul pe fiecare latura și, în unele cazuri, pe mai multe dinți intermediari de rezemare. Avantaje: poate înlocui un dinte lipsă, folosind un sistem fix (care nu se elimina in fiecare zi pentru curățenie), dar necesită, practic, de tăierea și modelarea a dintilor stalpi.

 

 Implant instalat 

Coroana pe Implant 

Albirea de Dinti

Albirea dintilor este procesul de îndepărtare a petelor de pe dinti și decolorarea dinților printr-un proces de albire pentru a ii face să arate "mai albi". 

Cele mai populare metode de albire sunt albire cu laser efectuate într-un scaun stomatologi altul cu protectii bucale personalizate pentru dinti, cu gel de albire, procedeu ce se face la domiciliu. 

Acesta din urma este cel mai eficient, cel mai recomandat și mai puțin costisitor.

 

Pentru o mai mare eficiență după albire a cu laser mai este nevoie in orice caz de albirea cu protectii personalizate si gel.

Clinica noastra foloseste albirea cu protectii personalizate si gel cu beneficiul major ca menține gelul de albire aproape de dintii si oferă posibilitatea de maxima de albire și menține gelul departe de linia de gingie, eliminând posibilitatea de iritarea gingiilor. Aceasta metoda restaureaza minunata culoarea alba a dintilor din copilărie.

Inainte de Albire 

Dupa Albire 

Protector Bucal

Protector Bucal                                

Protectia dentară este un dispozitiv de protecție pentru gura care acopera dintii si gingiile pentru a preveni și a reduce leziuni ale dinților, arcadelor, buzelor și gingiilor și este folosit în sporturile de contact, ca un tratament pentru bruxism sau in tulburări temporomandibulare, sau ca parte a unor proceduri dentare, cum ar fi albirea dintilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In imaginea de mai sus se arată un protector bucal pentru albire de dinti pentru una dintre fălci pentru a vă oferi o idee despre acest articol dentar. Forma și materialul, consistența și chiar culoarea diferă cu scopul. Protectoarele pentru sport vor fi diferite față de acesta din imagine.

Protetica Personalizata
Depistarea Cancerului Bucal
Depistarea Cancerului Bucal

Extracția este o procedură chirurgicală oral pentru a elimina un dinte din gura, din diverse motive cum ar ar fi cariilor dentare avansate, o distrugere avansata a dintelui sau pentru castigarea de spațiu pentru un tratament ortodontic. 

Alte motive pentru îndepărtarea unui dintelui este infecție sau riscul de infecție, boală parodontală sau traumatisme. 

În ciuda faptului că dintii permanenti erau meniti să dureze o viață, există situații în care se recomandă extracția. 

În timpul extractiilor se foloseste injectare de anestezic .

In cazul în care dintele este blocat in maxilar, prin intervenție chirurgicală se inlatura tesutul gingival care acopera osul, se sectioneaza și tesutul osos și apoi, folosind forceps, dintele va fi și miscat ușor înainte și înapoi pentru a se desprinde de osul maxilarului și de ligamentele care-l ține în loc.

Uneori, un dinte trebuie să fie eliminate în bucăți

 

Serviciile noastre de protetica personalizata includ diagnostic, planificare de tratament, reabilitare și întreținere a funcției orale, a confortului bucal, al aspectului precum și a sănătătii bucale  în armonie cu aspectul tau precum si restaurarea zâmbetului tau natural.

Fara Proteza 

Cu Proteza 

Depistarea timpurie a cancerului bucal este cea mai buna protectie in lupta impotriva bolilor cavitatii bucale precum si a cancerului oral. Incidenta anormalitatilor mucoasei bucale precum si a conditiilor precanceroase este in ingrijoratoare crestere. Examenul bucal devine extrem de importanta topica pe care profesionistii din domeniul sanatatii trebuie sa o ia in consideratie si sa o adreseze cu masurile corespunzatoare.

Verificarea starii de sanatate a cavitatii bucale este cea mai buna cale de izolare a anormalitatilor mucoasei bucale si de detectare a tesuturilor bolnave precum si a inflamatiilor. Anormalitatile invizibile la o examinare normala, sant detectate cu ajutorul sistemului VELscope® Vx ca si in imaginea de mai sus evidentiat cu culoarea verde.

Tehnologia VELscope™ este non-invasive si integreaza patru concepte: lumina, filtraj sofisticat, fluoroforul naturala a tesutului, fiziologia umana optica si neurala, ce izoleaza paternurile anormale de fluorescenta din timpul procesului de depistaj.

Servicii de Ortofonie

Depistajul 

Pentru orice intrebari privitoare la dezvoltarea vorbirii si a limbajului copilului dumneavoastra, serviciile includ observarea obiceiurilor de comunicare, recomandari legate de necesitatea de a continua procesul in directia unei examinari complete, sedinte cu parintii si patologul de vorbire pentru a se discuta rezultatele. 

 

Evaluarea 

Pentru o detaliata imagine a naturii deficientei de comunicare a copilului dumneavoastra serviciile includ sedinte de evaluare, analize complete a rezultatelor, intocmiri de rapoarte, sedinte cu parintii pentru submisia de rapoarte si recomandari. 

 

Tratamentul

Pentru a imbunatati capacitatea de comunicarea a copilului dumneavoastra, serviciile includ un plan de tratament, ca urmare a evaluarii terapiei de vorbire. Sesiunile de terapie adreseaza problemele specifice si sant insotite de raportul de evolutie a tratamentului.

 

Alte Servicii 

Apeluri de urmarire a evolutiei post tratament, participare in plan de interventie sau discutii de cazuri in afara clinicii.

Inainte
Dupa
Tratament Ortodontic

Tratamentul ortodontic este critic sa fie pus in aplicare DE INDATA CE A FOST DIAGNOSTICAT pentru a corecta dinti strambi si incalecati, sa imbunatateasca aspectul si sa corecteze disfunctii ale maxilarelor .

bottom of page